Wat vinden anderen van Sport in OOst?

“Dinsdagavond is mijn avond die ik op een sportieve manier in wil vullen. Juist als ik moe van werk thuiskom, hoef ik maar aan de fijne lessen te denken en krijg ik positieve energie.
Grappig hoe dat eigenlijk werkt: als je met plezier ergens aan deelneemt, kost het je geen enkele moeite.”
Anjo
__________________________________________________________________

“Ik kom hier al jaren! Erg goed voor je lijf en heel gezellig.
En met toffe muziek :) .”
Sabine
_________________________________________________________________

De training bij Sport in Oost is altijd een gezellig gebeuren.
Loes is een vrolijke dame en zorgt voor een goede sfeer. De deelnemers zijn er is alle soorten en maten en van 18 tot 68 jaar. Er is veel onderling contact, er wordt gelachen maar er wordt vooral ook flink gewerkt.
Ik ga er altijd met plezier heen en weer vandaan.
Martin
______________________________________________________________

Never a dull moment met Loes. Dat is het leuke; elke dinsdag is weer anders, ze weet altijd wel weer iets nieuws te verzinnen zodat de lessen leuk blijven.
Joke
____________________________________________________________

Een prettige sociale controle stimuleert je iedere keer weer om te gaan.
Gezellig en gemoedelijk ; je sport op je eigen niveau.
Iedere week weer een andere invulling van de les, veel variatie in oefeningen.
Anoniem
_______________________________________________________________

Ik sport nu 3 jaar bij Sport in Oost en ik heb het er goed naar mijn zin. Het is laagdrempelig want de oefeningen zijn door iedereen goed te volgen en sommige kun je in eigen tempo doen, het is flexibel want als je een keer niet kan betaal je niet. Ook fijn is dat het niet in zo’n zweterige ruimte is zoals bij veel fitnessbedrijven en dat je na afloop het zweet van de inspanning er weer vanaf kunt douchen zodat je fris naar huis kunt gaan. Loes houdt het ook interessant door af te wisselen tussen groepslessen en parcours, binnen en buiten. Al met al een aanrader voor iedereen die een avond per week in groepsverband zijn conditie op peil wil houden.
Frank
____________________________________________________________

“Sinds 3 jaar sport ik met veel plezier bij Loes en ik vind de lessen afwisselend. Daardoor komen al mijn spieren een keer aan de beurt. Het circuit is mijn favoriete oefening en de saamhorigheid in de groep geeft mij een goed gevoel.”
Riki
______________________________________________________________

“EEN AVONDJE SPORTEN OP JE EIGEN RITME:
Jarenlang kan ik me klassikaal uitleven met een avondje sporten met andere mensen. Zowel vrouwelijk als mannelijk. Het wordt een avondje zweten onder leiding van een vrolijke blonde instructrice en gezellige moderne muziek. Het tempo dat wordt aangegeven is voor iedere leeftijdsgroep te hanteren. De oefenstof is gevarieerd en voor volwassen personen die toch regelmatig iets aan hun lichamelijke conditie willen doen makkelijk bij te houden. Hier zijn geen dure apparaten voor nodig zoals in andere sportscholen waardoor er een kleine financiële tegemoetkoming wordt gevraagd.
Wekelijks met een groep van ongeveer 20 personen is het leuk een avondje te sporten/conditietraining bij SPORT IN OOST o.l.v.  Loes Heringa”
Dave van de Kar
___________________________________________________________